Вход за членове:

(20.01.2014)
Актуално 20.01.2014
        Колеги, за разлика от края на 2013, когато се подписваха договори с БАБХ, към настоящия момент няма одобрена тарифа, няма финансово споразумение между БАБХ и ДФЗ, няма финансова рамка и няма яснота, как точно ще става плащането на лабораториите (напомням Ви, че според действащата нотификация парите за лабораториите се плащат от сметките на изпълнителите на ДПП, изключение бе допуснато за 2013, за 2014 няма подписани документи), Затова Ви запознавам с решение на НС на БВС, взето на заседание проведено на 18.01.2014 в гр. София. Протокола от заседанието ще бъде обработен и качен на сайта най-рано в началото на следващата седмица.
         Освен това, качените на сайта договори, приложения и т.н.т. никога не са били  обсъждани на Национален Съвет и в този си вид не изразяват волята на Националния Съвет на БВС, като колективен орган на управление на Организацията.
Въпросното Решение е: да не се подписват договори от практикуващи лекари, преди те да са с гарантирано финансово обезпечение, преди да има одобрена и оповестена Държавна профилактична програма за 2014 година и преди да има Споразумение между БАБХ и ДФЗ
     Очаквайте още информация по въпроса
20.01.2014    Иван Щерев