Вход за членове:

(08.09.2008)
Изявление от постоянната комисия по изготвяне на Кодекс за добра ветеринарна практика
Уважаеми колеги,

Във връзка с изготвянето на Кодекса за добрата практика и етика от 03.09-05.09.2008 год. , комисията в състав д-р Вяра Гришина /Пловдив/, д-р Ангел Ангелов /Плевен/, д-р Мария Антонова /Ловеч/, д-р Калоян Йорданов /София-град/ и поканени членове- д-р Гавазов /заместник председател на националния съвет/ и д-р Алчев /председател на областна колегия - Стара Загора/, проведохме работна среща в гр. Копривщица.
На срещата уточнихме параметрите и основните идеи и насоки в Кодекса, както и обсъдихме проекто- наредбата за категоризация на ветеринарните практики и обхвата на дейността им, предложена от НМВС. Тъй като това са обемисти по съдържание документи се налага те да бъдат допълнително доработени преди да представим на колегията окончателния им вариант. Смятам, че това ще стане до края на седмицата, т.е. около 15.09.08 год. Тогава ще пуснем варианта, който сме одобрили в комисията, за обсъждане от цялата колегия.
Надявам се да срещне Вашето одобрение, защото мога да ви уверя , че дадохме на-доброто от себе си за изготвянето му.07.09.2008г С най-добри чувства:
гр.Хисар д-р В. Гришина