Актуално

default

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНО ПИСМО

1
06.09.2023
С огромно прискърбие научихме за тъжната вест за нелепата и преждевременна загуба на нашия уважаван колега д-р Даниела Йорданова. Това е тъжно събитие за цялата ни ветеринарномедицинска колегия...
Даниела Йорданова е родена на 14.12.1993 г. в гр. Харманли, област Хасково. Д-р Йорданова завършва през 2017 г. Тракийския университет – Стара Загора и е един от двамата пълни отличници на випуска. На 06 август 2018 г. става част от голямото семейство на Българския ветеринарен съюз като член на Областната колегия на БВС в гр. Бургас. Отдадената й кариера като ветеринарен лекар започва в Югоизточна ветеринарна клиника, гр. Черноморец, Бургас. На 11 февруари 2019 г. открива собствена ветеринарномедицинска практика в гр. Царево, където е много добре приета от собствениците на домашни любимци и фермерите в района. Изключително внимателна и всеотдайна в работата си с животните, а сред колегията се ползва с много добро име, активност и колегиалност.
Трудно могат да бъдат намерени думи, с които да се опише колко голяма е загубата за всички нас.

От името на ръководството на Българския ветеринарен съюз и на Областната колегия на БВС в гр. Бургас, на всички ветеринарни лекари и лично от мое име, поднасям своята съпричастност към мъката на цялото семейство и колегия на непрежалимата д-р Даниела Йорданова!

Светъл път на Д-р Даниела Йорданова, какъвто беше и земният и път!
Дълбок поклон!

 
СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНО ПИСМО ДО ОПЕЧАЛЕНИТЕ СЕМЕЙСТВО И КОЛЕГИЯ НА Д-Р ДАНИЕЛА ЙОРДАНОВА 348.07 KB (pdf) Свали