Вход за членове:

(08.09.2011)
Поставени актуални въпроси към д-р Дамян Илиев от страна на БВС и отговор.

Писмо на БВС.

Отговор на БАБХ.

Коментари
Aнтон Петров
09.09.2011г. 19:10ч.
Писмото изготвено от ръководството на БВС е добре подредено,обхваща всички наболели проблеми(а има и още за добавяне;забоксувалото изследване за ТСЕ,необхващането на всички пчелни кошери за които толкова се е "загрижил" и Министъра и т.н.).Докато отговорът си е направо НАГЪЛ!!!На призива за КОНКРЕТЕН и СВОЕВРЕМЕНЕН отговор отпратен на 05.08.-светейшествата от БАБХ отговарят на 02.09.?!?!По въпроса за маркировките извън срока се прехвърля топката на ОДБХ,а ген.директор на БАБХ трясна заповед за проверки по маркировката за м.август съчетано със съставяне на актове!!!!За изпълнение над плана отново заповед от същото това съшество-ОВЛ да контролират и недопускат това да става!!!-напук на цялата ДПП утвърдена от Министъра.За нанасяне резултатите от пробите-отговорът е НИЕ СЧИТАМЕ ЧЕ.....Едно е да считаш че си прав,съвсем друго е да прочетеш за какво си се разписал като страна от договора.Най-наглия аргумент е че ОВЛ могат да те блокират по всякакъв начин без да ти дават обяснения.Следващата стъпка според мен е демонстративно разкъсване и изгаряне на писмото отговор и ново писмо до Министър Найденов и Омбудсмана за безобразията които се вършат от страна на БАБХ.
Владимир Солаков
09.09.2011г. 09:15ч.
Тонът наистина си е мек,не можем ли поне веднъж да се изправим,да вложим малко характер и да заявим че този, който не спазва закона ще си носи последствията.Писмото-отговор е образец за културен отказ и дипломатично поставяне на ръководството на БВС на местото му.Е,какъв е резултата от всичко това-никакъв!Иначе размиването на отговорностите по тромавата бюрократична стълба е очеизвадно.Да ги оставим догодина да се справят сами!
Plamen Konov
09.09.2011г. 09:01ч.
Получих писмата на електронната си поща от официалния ми лекар в началото на тази седмица. Нарочно изчаках, за да видя колко време е необходимо на Гл. Секретар да ги пусне в сайта. Това, което искам да кажа, е че нашият тон в писмото е много мек и примиренчески. Не успях да прочета и дума, че сме правова държава и имаме воля да си търсим правата и по съдебен път. - Маркировката е платена според заповедта на Войнов, а тя въобще не се съобразява с това кога и колко марки са подадени. - отговора предъвква този факт и ни праща в девета глуха. - Ваксинацията за Антракса е отрязана пак по силата на такава заповед-според справка от ИС. Е как ИС ще даде справка за ваксинирани коне без да са чипирани? - Актуализация на животните е нужна, но тази година всеки колега можеше сам да си заложи поголовието и дори и да не го изпълни не е престъпление (по-лошо е да го изпълни фиктивно). Мисля, че дори не е необходимо да се повдига този въпрос. - Все още ли има колеги, които живеят с илюзията, че някой друг ще въвежда резултатите от кръвните проби, а те ще взимат парите ? -отново мисля, че е излишно повдигнато, по-добре би било да се потърси уточняването му в договорите. - Тримесечния доклад е наша работа и жалко за онези колеги наистина, които разчитат на официалните си да им го направят ?!