Вход за членове:

(06.02.2018)
СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРСКИЯ ВЕТЕРИНАРЕН СЪЮЗ И ВЕТЕРИНАРНАТА КАМАРА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ
      На 05.02.2018 г. в гр. София, Председателя на Българския Ветеринарен Съюз д-р Трифон Цветков и Председателя на Ветеринарната камара на Република Македония д-р Томислав Николовски, подписаха СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПАРТНЬОРСТВО. На събитието присъстваха заместник–министъра на Земеделието, Храните и Горите д-р Цветан Димитров и посланикът у нас на Република Македония Мариян Гьорчев.
      Българският ветеринарен съюз /БВС/ и Ветеринарната камара на Република Македония /ВКМ/, като законови съсловни организации на ветеринарните лекари в Република България и Република Македония заявяват своето желание за сътрудничество по въпроси от общ интерес на двустранно, регионално, европейско и световно равнище, отнасящи се до практикуването на ветеринарната професия на основата на принципите на Световната организация за здравеопазване на животните (OIE) и Федерацията на ветеринарните лекари в Европа (FVE).
 
 

Име на файла Размер Тип
СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ БВС И ВКМ 05.02.2018 г. 1 Mb pdf
ГАЛЕРИЯ СНИМКИ ПОДПИСВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПАРТНЬОРСТВО 05.02.2018 г. 1 Mb pdf
ПУБЛИКАЦИЯ МЗХГ ЗА ПРИСЪСТВИЕТО НА ЗАМ.-МИНИСТЪР Д-Р ЦВЕТАН ДИМИТРОВ НА ПОДПИСВАНЕТО НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ БВС И ВКМ 05.02.2018 г. 575 Kb pdf
ПУБЛИКАЦИЯ ОТ САЙТА НА ВЕТЕРИНАРНА КАМАРА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ 536 Kb pdf