Вход за членове:

(04.12.2018)
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

      На 14 Декември 1897 г. е приет Законът за санитарно ветеринарната полиция, с което се поставя началото на ветеринарномедицинската служба в България.
      С решение № 479 на Министерския съвет на Република България от 19.11.1993 г., публикувано в ДВ, брой 101 от 30.11.1993 г. 14 Декември е обявен за професионален празник на ветеринарномедицинските специалисти.
    Вече повече от десет години ветеринарните лекари членове на Българския ветеринарен съюз със своята отговорна работа допринасят и осигуряват добро здравно обслужване на домашните любимци и селскостопанските животни. Със своя професионализъм доказахме, че сме солиден партньор на държавата за опазването и от особено опасни заболявания, както при животните така и при хората.
      Ветеринарните лекари членове на БВС са гарант пред обществото за осигуряване безопасността на храните за всички нас.
      Общото дело изисква общи усилия. Нека всеки от нас се променя към по добро и заедно ще успеем да гарантираме просперитета на нашата прекрасна професия и професионална организация.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

    Нека си пожелаем здраве на всички нас и нашите семейства. Да проявим достойнство и постоянство за постигане на благородните цели на професията.
     От името на Ръководството на БВС Ви пожелаваме весело и приятно изкарване на нашия професионален празник - 14 Декември, Коледните и Новогодишните празници.
Честит празник !

От Ръководството на БВС